fbpx
Tanca
Ves al contingut
About

Missió

La missió de qualsevol consultoria en màrqueting digitals clara, acompanyar el client en la transformació digital del seu negoci, ser-hi per a les noves necessitats que sorgeixin, assessorar de la millor manera possible i créixer juntament amb el seu client. Win win.

Sobre nosaltres La nostra història

Si voleu saber la història de veritat doncs és que AmesB va ser fundada per Sergi Brau en 2006 després d'adonar que el màrqueting tradicional estava d'allò més obsolet. Va intentar buscar informació i formació sobre Màrqueting Digital, però en aquella època Espanya (com sempre) estava endarrerida, no existiu res semblant. Van trigar 8 anys a publicar la primera formació específica en màrqueting Digital reglada per universitats d'Espanya. Per tot aquest temps, Sergi Brau ja portava 6 anys formant a emprenedors i empresaris. Òbviament també va seguir aprenent i dirigint campanyes de màrqueting digital començant per negocis locals fins arribar a negocis internacionals.

visió

L'estratègia digital és un complex conjunt d'accions que varien segons perfil d'empresa, el públic a què es dirigeix ​​i l'objectiu principal. La nostra visió és que les empreses que confien en nosaltres puguin arribar als objectius definits gràcies al nostre know how.

El nostre equip El nostre equip són Els nostres clients

Founder

Sergi Brau

Fundador

Hola Sóc Sergi Brau, fundador de AmesB i Consultor en Màrqueting Digital.

Jo sóc el responsable de tots els projectes que passen per aquí. Jo sóc el Analista i el director de projectes.

Decimos que nuestro equipo son nuestros clientes porque lo que de verdad nos gusta es trabajar en equipo con el cliente o formar parte del equipo de nuestros clientes. Con nuestra Asesoría Digital cubrimos las necesidades digitales de las empresas.

Mi equipo puede variar en función de cada necesidad del cliente y puedo trabajar con mi equipo de confianza, con externos o con su equipo. Usted decide.

¿Nos Sentamos?

Empieza a conseguir Leads Cualificados.

Explícanos brevemente tu negocio y tus necesidades. Encontraremos tu solución.