Apps per a l'estiu

Mejores apps para el veranooApps per a l'estiu - Les aplicacions estiuenques són molt útils per a qualsevol escapada en aquesta època de l'any, gràcies a elles pots organitzar-te sense por a trobar-meduses quan arribis a la platja o una plaga de mosquits al riu.

Avui us proposem algunes aplicacions mòbils per a unes bones vacances :.

iPlay: l'aplicació és una de les més utilitzades a Espanya pel seu bon funcionament i utilitat. És molt fàcil d'utilitzar: selecciona la platja que vulguis i podràs veure quin temps fa a ella, el vent, el tipus d'onatge, la temperatura de l'aigua, l'índex de radiació ultraviolada i la sensació tèrmica. A més de tot el que ofereix és completament gratuïta per Android i iOS.

Skyscanner: és una aplicació de viatges que et permet comprar els preus de vols i estades, és molt senzilla d'utilitzar i és gratuïta tant per a iOS com per Android.

Medjelly: arribes a la platja i ... horror, està envaïda per les meduses! Això no et passarà amb l'aplicació Medjelly desenvolupada pel CSIC i la Comissió de Ciències del Mediterrani. L'app t'informa si la platja que selecciones hi ha meduses o no. De moment només està disponible per a les platges de Catalunya i l'aplicació és gratuïta per als iPhone.

Anti-Mosquits: no estic segura si funciona a el 100% però l'aplicació promet dissuadir els mosquits gràcies a "ultrasons no perceptibles per l'oïda humana". Caldrà provar-ho ja que és gratits tant en l'AppStore com a Google Play.

reconstrucció: l'aplicació informa sobre l'estat de la mar a Espanya. L'app et alerta dels estats marítims, les marees previstes ia més compta amb un mapa multimèdia en el qual podem visualitzar com canviarà les ones i marees de la Mediterrània i Atlàntic en les pròximes 24 hores.La aplicación "Momentos al sol" de Garnier Delial

SurfinSpain: si amb Imar no tenies suficient SurfinSpain (per iOS) ofereix informació diària sobre l'altura de les ones, la seva direcció, interval, velocitat i direcció de vent. Una eina molt útil per a surfistes i esportistes aquàtics.

Moments a el sol: l'empresa de protectors solars Garnier Delial ha creat està aplicació perquè puguem gaudir de el sol. L'aplicació ens envia notificacions recordant-nos quan hem de tornar a aplicar-nos la crema solar per no cremar-nos i cuidar la pell, també podem conultar la informació meteorològica i rebre alertes quan el grau de raigs UVA sigui massa alt i perillós per a la nostra salut.

Chiringuía: és una guia de xiringuitos d'Espanya, està disponible per a Android.

Utilitzes alguna altra aplicació? Has provat aquestes?