El consum d'Internet a Espanya

El consum d'Internet a Espanya - Segons l'informe anual Societat en Xarxa la societat espanyola està cada vegada més vinculada a la xarxa.

¿Cual es el consumo de internet en España?El 67,9% de les llars disposen de connexió permanent a Internet, les comunitats autònomes amb més connexions són Catalunya, Madrid, el País Basc i les Illes Balears.

El correu electrònic és imprescindible per a la població per poder comunicar-se, enviar arxius i realitzar paperassa. va in augment la participació en xarxes socials, Gairebé el 70% dels internautes té a l'mínim un compte d'usuari en alguna xarxa social, entre les més populars es troben Facebook i Twitter. Connectar-se a les xarxes socials és la segona activitat més realitzada fora de casa oa la feina degut en gran part als smartphones que ens permeten connectar-nos a Internet des de qualsevol lloc.

Buscar informació en cercadors com Google segueix sent l'activitat més realitzada, buscar els millors preus de productes, Informació que necessitem, serveis ... Avui en dia molts dels internautes prefereixen consultar les opcions que els ofereixen diferents negocis / empreses abans d'adquirir un producte, per això és tan important el posicionament web per així aparèixer el primer a Google i ser una opció prioritària per al client.

Els usuaris també li donen importància a les notícies d'actualitat i a la informació nova que els pugui interessar, un bloc ofereix la possibilitat de mantenir a el client informat de totes les novetats i convertir-se en una referència.

Si estàs interessat en que la teva web aparegui la primera a Google o vols treure-li partit al teu blog gràcies a l' El màrqueting en línia no dubtis a consultar.