Iniciar un projecte web i posicionar-lo a internet

Iniciar un projecte a internet - Crear un web, SEO, aparèixer el primer a Google... el més difícil és començar perquè hi ha molt a fer abans de tenir a punt el nostre projecte online (web, blog ...). Abans d'iniciar és convenient tenir clar el que vols aconseguir i com per no haver de fer moltes modificacions més endavant, millor fer-ho bé des del principi. Pot ser que a el principi estiguis insegur per no saber si la idea que tens en ment donarà resultat o no, l'ideal és consultar amb professionals de màrqueting en línia que poden orientar-te en el tema per evitar fracassos. És important que tinguis clar aquests aspectes:

  1. Identificar el mercat: defineix el nínxol de mercat a què pertanys, no intentis abastar un sector molt gran perquè no podràs competir des d'un principi amb grans empreses.
  2. Model de negoci: el creixement dels teus futurs ingressos no ha de dependre dels costos, el model de negoci ha de ser escalable. Cal realitzar un pressupost, és a dir un càlcul de viabilitat, en el moment d'iniciar el projecte per saber gairebé amb exactitud la inversió inicial i futura.
  3. Tenir un nom ganxo per al projecte: la part creativa és molt important per captar l'atenció dels clients i que aquests recordin el nostre nom amb facilitat. A la fase d'inici cal escollir el nom, eslògan, imatge corporativa, disseny de l'bloc ... pren-t'ho amb calma, fes una pluja d'idees, consulta a altres persones ....
  4. Registrar un domini: assegura't que disposes d'un domini web per al teu espai online, per a això AmesB ofereix el servei de contracte o de domini. És una cosa que molts primerencs creuen que no és important però la veritat és que és essencial per a un bon posicionament web.
  5. Disseny de el lloc: hi ha molts tipus de dissenys segons el que vulguem transmetre als usuaris, pot ser des d'una web corporativa, una botiga en línia, un catàleg, un bloc ... Perquè les plataformes siguin completament accessibles, amb un disseny funcional i estètic i que a més compten amb la tecnologia necessària SEO per aparèixer el primer a Google s'ha de treballar en això de manera professional.

Si aquestes pensant en iniciar un nou projecte o necessites que la teva empresa tingui un nou web fàcil de trobar a internet no dubtis a consultar.