Què és el linkbuilding i com pot ajudar-me en la meva estratègia de màrqueting en línia?

el linkbuilding consisteix a construir enllaços que apuntin cap a la nostra web o bloc. Quan un bloc o una pàgina web enllacen cap a la nostra obtenim una sèrie de beneficis:

1) Optimització per a motors de cerca (SEO). Una estratègia SEO inclou més coses que el linkbuilding però aquest últim és un aspecte molt important per posicionar la nostra pàgina web als motors de cerca com Google. Els enllaços de qualitat i en quantitat, encara que sense passar-se, ajuden a millorar el rànquing de la web.

2) Trànsit directe. Quines altres pàgines tinguin enllaç a la nostra és molt positiu perquè un visitant que estigui consultant els continguts d'aquesta pàgina és probable que faci clic a l'enllaç i vagi a parar a la nostra. Si lenllaç està situat en un lloc dinterès de lusuari el trànsit a la nostra pàgina anirà en augment.

3) Marca. En el cas que els usuaris que entren en una pàgina web decideixen no fer clic als enllaços que porten a la nostra pot ser no del tot negatiu, és a dir hauran vist els enllaços i és probable que recordin el nom o alguna referència del nostre lloc web. En un futur si us interessa podeu acudir a l'enllaç i arribar fins a la nostra pàgina web.

És important que les pàgines web o blocs que enllacin al nostre estiguin relacionades temàticament, normalment si un usuari visita una web d'alguna cosa que us interessa i veu enllaços a altres pàgines que estan estretament relacionades és força probable que les visiteu. Una bona manera de relacionar la nostra web amb una altra de semblant contingut és tenir un bloc del mateix tema que enllaç a la nostra pàgina web principal, a més d'informar els usuaris sobre allò que els interessa tindran l'oportunitat de veure que els pot oferir la teva empresa.

Les actuals campanyes de màrqueting en línia han de comptar amb el suport de les xarxes socials que és on són gran part dels internautes, per això als perfils socials de la teva empresa és convenient quins informes de tot el que passa i que l'acompanyis d'enllaços que dirigeixin a la teva web.

Per assolir un bon posicionament web hauràs de tenir en compte el linkbuilding i altres aspectes del El màrqueting en línia que t'ajudin a escalar posicions per fer-te visible a internet.

www.amesb.es/develop