Eines per Twitter

herramientas_twitter_seoel SEO compta amb refilo com a gran aliat. Actualment la població utilitza els telèfons intel·ligents per navegar per la xarxa i per comunicar-se sobretot mitjançant text. És important que les plataformes o webs estiguin adaptades a les pantalles dels telèfons mòbils ja que l'usuari necessita accedir-hi amb comoditat des de qualsevol lloc. Twitter és la xarxa social més utilitzada per compartir contingut, llegir tota l'actualitat, donar-se a conèixer, vigilar la competència, informar-se sobre tendències de mercat i sobretot interactuar. És a dir que Twitter és el suport bàsic que tota pàgina web, empresa o producte necessita.

hi haeines que et serveixen per controlar la teva compte a twitter, ja sigui el teu compte personal o d'una empresa. Les eines són molt fàcils d'utilitzar i són claus per diferenciar a un bon Community Manager d'un simple usuari de Twitter. És important no quedar-se sol amb el bàsic de les xarxes socials sinó explotar-a el màxim per aconseguir la major rendibilitat ja que l'objectiu primordial és fer-se un buit en la xarxa i si és possible aparèixer el primer a Google.

Et presentem algunes eines per Twitter:

Període

És una eina que examina quina és l'hora de màxima activitat dels teus seguidors, és a dir que t'indica el millor moment per twittejartenint en compte quan han twitejat teus seguidors. D'aquesta manera t'asseguraràs que els teus tweets siguin llegits pel màxim nombre dels teus seguidors. Per utilitzar l'eina Tweriod hauràs registrar-te a la seva web, Un cop registrat s'analitzaran fins a un màxim de 1000 dels teus seguidors i es generarà un document en el qual s'indica la millor hora per publicar els teus tweets.

Followerwonk

Analitza l'activitat de Twitter. Et facilita l'anàlisi i la optimització del teu compte perquè el teu espai a Twitter sigui més eficaç. Followerwonk ofereix 5 elements: la recerca a través de les bios dels diferents perfils dels usuaris, comparació entre comptes, anàlisi de seguidors (followers), tipus de seguidors i monitorització d'aquests.

Twitonomy

L'eina Twitonomy t'informa de l' nombre de tuits que publica cada dia un usuari en concret, el nombre de links (enllaços) que rep un tweet en concret (pot ser un teu), quin percentatge dels teus tweets es retuitegen etc. És una eina bàsica però força útil per estar informat sobre el que passa al voltant del teu compte de Twitter.

Full de piulades

Tweetsheet t'ofereix la informació de la teva Twitter d'una forma gràfica i visual. L'aplicació elabora informes amb els que ràpidament d'una ullada podràs fer-te a la idea de qui són els teus followers més actius, des d'on escriuen i què tweets (per tant temes) són els que més els interessen de les teves publicacions.

Twile Share

Amb aquesta eina ens possibilita compartir arxius a través de Twitter ja que TwileShare ofereix fins a 1GB d'emmagatzematge.

Twitlert

Aquesta aplicació ofereix un servei similar a Google Alerts però únicament centrat en les publicacions de Twitter.

Altres aplicacions de Twitter que poden ser d'interès:

Bit.ly: Per escurçar un URL, és molt utilitzat.

Twtrfrnd: Et permet veure els seguidors que tens en comú amb un altre usuari (molt útil per seguir de prop els moviments de la competència)

Twollow: Pots buscar usuaris amb un màxim de 5 paraules clau. Aquesta eina és útil per trobar usuaris amb els teus mateixos interessos.

MyCleener: Per deixar de seguir aquells usuaris inactius (que ja no fan servir el seu compte)

Twellow: És com les pàgines grogues de Twitter

Tweet de grup: Per compartir tweets amb un grup específic de persones.

Klout: És una eina per conèixer la teva influència i la d'altres.

PingTwitter: Crea un tweet de manera automàtica cada vegada que publiques alguna cosa al bloc.

Tweetake: Per fer una còpia de seguretat dels teus tweets.

www.amesb.es