Disseny web Barcelona

Els millors dissenys web a BarcelonaDisseny web Barcelona- La ciutat de Barcelona i tots els seus voltants són un punt important de negoci i no només de grans empreses sinó també de petites i mitjanes que ja porten un temps establertes o que acaben de començar.

Davant la gran quantitat d'ofertes de mercat la competitivitat és un element que està present en tots els sectors i el primer pas és entrar a formar part d'aquesta competència, com? molt senzill: amb un nou disseny web. La tecnologia de la informació està en constant moviment, és interactiva i atractiva alhora el que fa que l'usuari es decanti sempre per pàgines web que tinguin una sèrie de requisits de qualitat, si no els compleix segurament no s'interessarà per la teva empresa i per tant perdràs un client.

Per començar heu de tenir un web per al teu negoci o empresa que et faci visible a internet, És a dir que quan els teus possibles clients et busquin a Google puguin trobar-te, el millor és sortir el primer a Google o tenir un posicionament SEO òptim perquè et trobin. El web que representa a la teva empresa ha de tenir un bon disseny, Contenir tota la informació necessària per al client, oferir una forma d'interactuar (ja sigui mitjançant comentaris a la pròpia web, missatges dirigits al correu electrònic de l'empresa, número de telèfon etc.), de vegades també caldrà adaptar el web a diferents plataformes perquè pugui ser visualitzada des pc, smartphones, tablets etc.

No totes les webs són iguals, segons les necessitats del negoci la web pot ser corporativa, Un botiga online, A catàleg en línia, Un Web Mòbil etc., l'ideal és trobar la plataforma que s'adapti millor a l'empresa per ser el més clara i eficaç possible ja que aquesta és la forma d'atreure a l'usuari i el que és més important: que s'interessi pel que el teu negoci pot fer per ell.

Fa uns pocs anys se solia dir que "Si no estàs a Internet no existeixes" però avui dia això a quedat desfasat perquè TOT el món està a internet, ara estem en la fase de "Si no ets visualment atractiu quedes fora de mercat". És a dir que ja no val amb tenir una simple web o bloc, això pot fer-ho qualsevol amb uns quants coneixements d'informàtica, el que avui compta és la qualitat del web, Com més treballada estigui més confiança generarà en l'usuari perquè sabrà que és una empresa seriosa i no una qualsevol. És molt important forjar aquest vincle inicial amb el client per això no has de passar per alt la qualitat de la teva web empresarial, des del disseny de la mateixa fins al posicionament web.

En AmesB dissenyem la teva pàgina web, Cadascuna personalitzada segons les seves necessitats i característiques de negoci, també ens encarreguem del posicionament web, Del manteniment de plataforma i de la gestió de xarxes socials. La nostra diferenciació amb la competència resideix en la serietat, confidencialitat dels projectes, la garantia de resultats i l'exclusivitat per sector i territori.

Si estàs interessat no dubtis a contactar amb nosaltres sense cap compromís.