Renovar la meva pàgina web o morir en l'intent

renovar-mi-pàgina-webRenovar la meva pàgina web - Estàs pensant en canviar el teu web? Renovar un web és un procés laboriós que ha de tenir en compte factors des del contingut, el SEO, Fins al disseny. Tot i que el client valora positivament els llocs amb una bona estètica no tot és l'aparença, no cal oblidar que el més important és conèixer a el públic a què ens dirigim. Per això contem amb eines com anàlisis de Google que ens ajudaran a concretar el tipus de públic que visita el web i com ho fa.

El següent pas és actualitzar els continguts, ressaltar els més importants i estructurar els diferents apartats per facilitar la comprensió de l'contingut i la navegació.

el disseny ha de ser harmoniós i que encaixi amb la temàtica del web, els colors i estils han de mantenir una coherència, el logotip i colors serà el que defineixi el teu lloc. És recomanable que el web estigui adaptada perquè pugui visualitzar-se en dispositius mòbils ja que cada vegada més els usuaris utilitzen els smartphones per informar-se i navegar per internet. També has de qüestionar-quin tipus de plataforma és la més adequada, pots fer que la teva web sigui una web corporativa, Que contingui una botiga online, A catàleg...

S'ha de realitzar una bona estratègia de posicionament web per que el web aparegui entre els primers resultats de Google i rebi més visites, augmentant així les vendes.

Recorda que els usuaris solen desconfiar d'aquelles webs que no estan actualitzades, que tenen un aspecte poc professional o que no contenen informació suficient. No deixis que el teu lloc web caigui en l'oblit, renova'l, interactua amb els internautes i aconsegueix fer-te un forat a la xarxa.

Si estàs penant a renovar la teva web o començar una de zero no dubtis a consultar.